Αρχείο Μόδας

Παρακαλώ στα σχόλια να αφήνετε ιστοσυνδέσμους που βλέπετε πως λείπουν από τους καταλόγους (οι οποίοι συμπληρώνονται σιγά σιγά.. )

Σημ. Τα σημειωμένα με * εντός των ανά είδος καταλόγων με ελληνικές μάρκες είναι κάποιες ξένες μάρκες που μου αρέσουν και τα σημειωμένα με ● είναι οι ελληνικές μάρκες που με ακολουθούν και τις ακολουθώ ήδη στο Instagram, ενώ οι ξένες μάρκες που με ακολουθούν και τις ακολουθώ  έχουν την τιμητική τους στο μπλογκ με διακριτό κατάλογο😍

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ: εκτιμώ πως στα πλαίσια της αυτοπροστασίας από την χειραγώγηση, που είναι πανεύκολη με το διαδίκτυο, οι άνθρωποι πλέον δεν σπαταλάνε χρόνο για να διαβάζουν μακροσκελείς αναρτήσεις και αναλύσεις• θέλουν έναν ιστοσύνδεσμο μόνον, ένα λινκ. Και θα ψαξουν, και θα κρίνουν οι ίδιοι. Μια διεργασία άλλωστε που σου εξασφαλίζει την ευχαρίστηση της αναζήτησης και της ανακάλυψης... πόσω μάλλον όταν βρίσκεις π.χ. ένα πανέμορφο παπούτσι που έχει φτιαχθεί στον τόπο σου! Εύχομαι οι κατάλογοι ετούτου του μπλογκ να γίνουν κτήμα πολλών ανήσυχων υποκειμένων της ελληνικής ιστόσφαιρας!